Anmeldelser

At være sørgende - og pårørende

"Sorgen er lige så unik, som den, der er gået bort"


Berlingske Tidende 27. marts 2012


"Sorg giver mennesker større klangbund"


Kristeligt Dagblad 30. marts 2012


"Ind i sorgen - og ud igen"

Udfordringen 30. maj 2012


Pressen skriver (2012):


Kristeligt Dagblad


Sympatisk lille bog fortæller enkelt og personligt om den sorg, vi alle kommer til at kende før eller siden... Mette Marklund har ikke skrevet bogen for at brillere ved sit vid eller imponere med sin viden på feltet, men ud fra en personlig forudsætning... Denne lille bog drøfter problemstillinger tænksomt og taktfuldt. 


Fyens Stiftstidende


Det er en lille letlæst bog befriende fri for teoretiske afsnit om sorgens stadier og anden lærdom, som udmærker sig ved at skabe afstand til den sørgende... hvis du har brug for lidt albuestøtte i din egen sorg med en bog, der varmer og nærer som din bedste vens stemme. 


Lektørudtalelse


I det hele taget skriver forfatteren meget i billeder, ligesom de sorthvide fotoer mest af landskaber og natur. Sproget er enkelt, typografien, teksten og det kvadratiske format fremstår som gennemtænkt henvendt til sørgende... En enkel og indfølt bog til eftertanke og trøst for sørgende. 


Helse


Selvom det kan være svært at læse, når tårerne flyder over, så er Mette Marklunds lille bog værd at kaste et blik i, hvis man finder sorgen over afdøde svær og måske også skyldbetynget. 


Indre Missions Tidende 


Mette Marklund holder sig inden for rammen af det, som er hendes ærinde med bogen. Hun tør tage fat på og beskrive de svære følelser, som vi måske kan bebrejde os selv i sorgen... Det er en fin lille bog, som er let at læse, uden at den tager let på det at være i sorg. 


Sygeplejersken 

Forfatteren har skrevet en bog, der ikke ligner andre bøger om sorg. 


Om bogen på TV2 Lounge:


https://www.tv2lorry.dk/lounge/sorg